اخطارهای زیر رخ داد: | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Warning [2] preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead - Line: 1044 - File: inc/plugins/mybbirckeditor.php PHP 7.4.33 (Linux)
|
![]() |
حال و احساس روزانه - نسخهی قابل چاپ +- انجمن بانیان بهبودی (http://forum.banianbehboodi.ir) +-- انجمن: انجمن معتادان گمنام NA (http://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: مشارکت و حال و احساس روزانه (http://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=165) +--- موضوع: حال و احساس روزانه (/showthread.php?tid=173) |
RE: حال و احساس روزانه - mohsen..yazd - 2014-04-25 سلام امروز حال واحساس خوبی دارم چون عملکردم بهتر از دیروز بوده و حضور خدا رو در کنارم حس میکنم دیگه ترسی ندارم و از خدا میخوام آرامشی که دارم رو ثابت نگه داره تا هیچ عاملی نتونه این آرامش رو از من بگیره/ RE: حال و احساس روزانه - nima - 2014-04-26 سلام خدا را شاکر وشکرگزارم که من را با برنامه بهبودی آشنا کرد .و راه درست زندگی کردن را آموختم . خوشحال که پاک هستم و جایی هست که بتوانم چیزی بنویس و خاطر جمع باشم که کسی آن را می خواند و در باره آتها قضاوت نمی کند . حالم خوب است .و احساسات هم عالی آن هم به واسطه ارتباط با شما دوستان است RE: حال و احساس روزانه - mohsen..yazd - 2014-04-27 سلام از خداوند سپاسگذاری میکنم به خاطر یک روز پاک دیگه حال و احساس خوبی دارم و از اینکه با آرامش زندگی رو میگذرونم از خداوند ممنونم. RE: حال و احساس روزانه - vabasteh - 2014-04-27 من عضو کدا هستم و امیدوترم بتونم خدمتگذار خوبی باشم. RE: حال و احساس روزانه - sahar - 2014-04-28 سلام دوستان امروز من هم حال واحساس خوبي دارم خدا را شکر وسپاسگزار به خاطر حال خوبم وامروزم را به خدا ميسپارم تا اين حال خوب هميشه ادامه داشته باشه ![]() RE: حال و احساس روزانه - mohsen..yazd - 2014-05-03 چقدر حال خوبی دارم چون راهم رو دارم درست میرم و احساس زیبایی دارم چون یک قدم بزرگ برای بهبودیم برداشتم و اونم ترک سیگاره که 4روز شد و چقدر راحت بود ترک کردنش با کمک دوستان عزیزیم ممنونم از همه شما RE: حال و احساس روزانه - sahar - 2014-05-03 ![]() ![]() RE: حال و احساس روزانه - ایلین - 2014-05-03 خداروشکر ,امروز فهمیدم ادم بی محتوایی هستم خالی و پوچ هیچ ارزشی واسه خودم نمیدم ودیگران ارجح میدونم,شخصیتم سابت نیس ,تحت تاسیر دیگرانم ,چراااا من نباید خودم باشم؟؟به خودم اومدم از همه و همچی دلگیر شدم وصل شدم ب خدا دلم میخاست اشک بریزم تو خیابون بودم ب خودم اجازه اشک ریختن ندادم ,دلم میخاد ب باورهای هودم احترام بزارم ,رفتارم با دیگران کنترل شده باشه ,و منحصر ب فرد باشم و قوی باشم .خدای مهربونم امروز با تمام وجودم فهمیدم تنها پناهم تویی ,کمکم کن رو پای خودم بایستم ,کمکم کن کاری ک دوس دارم راه بندازم.خدایا شکرت ک تونستم مشارکت کنم. RE: حال و احساس روزانه - داود - 2014-05-03 امروزحال خوبی رو بواسطه خوندن (فقط برای امروز 13 اردیبهشت)تجربه کردم مخصوصاوقتی که به مطالبش عمل کردم وسپاسگزاریمو باهمدردم به مشارکت گذاشتم. دوستون دارم یه عالمه ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: حال و احساس روزانه - ایلین - 2014-05-04 کلی مشارکت کردم الان نیست مشارکتم |