اخطارهای زیر رخ داد: | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Warning [2] preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead - Line: 1044 - File: inc/plugins/mybbirckeditor.php PHP 7.4.33 (Linux)
|
![]() |
ای کاشهای عاشقانه - نسخهی قابل چاپ +- انجمن بانیان بهبودی (http://forum.banianbehboodi.ir) +-- انجمن: سرگرمی و شنیدنی (http://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=268) +--- انجمن: دنیای اس ام اس (پیامک) SMS (http://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=269) +---- انجمن: عاشقانه (http://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=270) +---- موضوع: ای کاشهای عاشقانه (/showthread.php?tid=5681) |
RE: ای کاشهای عاشقانه - MOZHGAN - 2014-10-14 کاش میشد دوباره بیایی و یک لحظه دستهایم را بگیری کاش میشد دوباره بیایی و لحظه ای مرا ببینی تا دوباره به چشمهایت خیره شوم ، تا بر همه غم و غصه های بی تو بودن چیره شوم... کاش میشد دوباره بیایی و لحظه ای نگاهت کنم ، با چشمهایم نازت کنم در حسرت چشمهایت هستم ،چشمهایی که همیشه با دیدنش دنیایم عاشقانه میشد بگذار اعتراف کنم که بدجور دلم هوایت را کرده
RE: ای کاشهای عاشقانه - sadaf - 2014-10-16 كاش قلبم درد پنهاني نداشت
چهره ام هرگز پريشاني نداشت كــــاش برگ آخر تقويم عشق خبر از يك روز باراني نداشت كاش مي شد راه سخت عشق را بي خطر پيمود و قرباني نداشت كاش ميشد عشق را تفسير كرد دست و پاي عشق را زنجير كرد RE: ای کاشهای عاشقانه - sadaf - 2014-10-20 خوش بہ حال آسموטּ ڪہ هر وقت دلش بگيره بے بہونہ مے باره ...
بہ ڪسے توجہ نمے ڪنہ ... از ڪسے خجالت نمے ڪشہ... مے باره و مے باره و... اينقدر مے باره تا آبے شہ ... آفتابے شہ ...!!! ڪاش... ڪاش مے شد مثل آسموטּ بود... ڪاش مے شد وقتے دلت گرفت اونقدر ببارے تا بالاخره آفتابے شے... بعدش هم انگار نہ انگار ڪہ بارشے بوده ! کاش . . . RE: ای کاشهای عاشقانه - sepahrad - 2014-11-15 از ديوانه اي پرسيدند: چه كسي را بيشتر دوست داري؟ ديوانه خنديد و گفت: "عشقم"... گفتند:"عشقت" كيست؟؟ گفت:"عشقي"ندارم!!
خنديدند و گفتند: براي "عشقت" چه كارهايي حاضري بكني...؟
گفت:مانند عاقلان نميشوم ، نامردي نميكنم ، خيانت نميكنم ، دور نميزنم ، دروغ نمي گويم ، تنهايش نمي گذارم ، خودم را فدايش ميكنم... به او گفتند: اگر عشقت تنهايت گذاشت ، بي وفايي كرد ، خيانت كرد چه... اشك در چشمان ديوانه حلقه بست و گفت: اگر بامن اينكار رانميكرد كه... ديوانه نميشدم. RE: ای کاشهای عاشقانه - sepahrad - 2014-11-25 هیچوقت بابت عشق هایی که نثار کسانی کردید و بعدها به این نتیجه رسیدید ذره ای برای عشق شما ارزش قائل نبودند، افسوس نخورید . شما آنچیزی که باید به زندگی ببخشید ، بخشیدید. و چه چیزی زیباتر از عشق. عشق تماما" انرژیست که در کائنات ماندگار خواهد بود. ![]() RE: ای کاشهای عاشقانه - NASIB - 2014-12-12 کاش می شد درزمان عاشقی عشق را درهرکجا فریاد زد کاش می شد درشمارلحظه ها عشق بی قید و قفس را یاد کرد در حضورگرم و پرشوردو دست لذت باهم شدن را یاد کرد کاش می شد درکناریکدگر ازحصاراین مکان آزاد شد درکنارجاده های بی کسی لحظه ها را یک به یک احساس کرد کاش می شد دردل مرداب غم شادی یک دل شدن را داد زد بردرو دیوارهای قلبمان عکس عشقی جاودان را قاب کرد RE: ای کاشهای عاشقانه - Arghavan - 2014-12-20 مادر بزرگم هميشه ميگفت : قلبت كه بي نظم زد و شور داشت ، بدون كه عاشقي !!.. اشك ات كه بي اختيار سرازير شد ، بدون دلتنگي !!.. شب ات كه بيخواب گذشت ، بدون كه نگراني ... روزت كه بي شوق اغاز شد ، بدون كه نا اميدي ... سينه ات كه بيجا اه كشيد ، بدون كه پر حسرتي ... دلت كه بي دليل گرفت ، بدون كه تنهايي ... امروز ...تو نيستي مادربزرگ ... اما من به همه ي اون حرفات رسيدم !!.. ايكاش ..قبل از رفتنت چاره اين وقتايي كه برايم پيش بيني كردي ..را هم ميگفتي .. روح ات شاد ![]() RE: ای کاشهای عاشقانه - sadaf - 2015-02-08 کاش میشد باردیگر سرنوشت از سر، نوشت کاش میشد هر چه هست بر دفتر خوبی نوشت کاش می شد از قلمهایی که بر عالم رواست با محبت, با وفا, با مهربانیها نوشت کاش می شد اشتباه هرگز نبودش در جهان داستان زندگانی را بی غلط حتی نوشت کاش دلها از ازل مهمور حسرتها نبود کاین همه ای کاشها بر دفتر دلها نوشت
RE: ای کاشهای عاشقانه - Arghavan - 2015-02-09 دنيا را وارونه ميخواهم .... آدمها را .... اتفاق ها ... دوري ها ...نرسيدن ها و دست نيافتن ها را ... نتوانستن و ناممكن ها .!!... ميخواهم ، رويا ها از سرو كول هم بالا روند .... همه چيز واقعي ، و همه خودشان باشند ... مردمان از ته دل بخندند ... هيچكس تنها نباشد ... ميخواهم هركسي دست دراز كند و ستاره ي خودش را بچيند از ان بالا ... ميخواهم ديگر سر به تن هيچ غصه اي نباشد ... RE: ای کاشهای عاشقانه - Rzh - 2015-02-09 ![]() |