![]() |
|
خدایا! - نسخهی قابل چاپ +- انجمن بانیان بهبودی (https://forum.banianbehboodi.ir) +-- انجمن: انجمن معتادان گمنام NA (https://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: دعا و نیایش_NA (https://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=8) +--- موضوع: خدایا! (/showthread.php?tid=1674) |
RE: خدایا! - Arghavan - 2014-09-22 خدايا از بدي كردن آدمها شكايت داشتم به درگاهت .... اما شكايت ام را پس ميگيرم .... من نفهميدم ، فراموش كرده بودم كه بدي را خلق كردي تا هر زمان كه از آدمهايت دلم گرفت ، نگاهم به تو باشد ... گاهي فراموش ميكنم كه وقتي كسي كنار من نيست، معنايش اين است كه همه را كنار زدي ، تا خودم باشم و خودت ...با تو تنهايي معنا ندارد .... مانده ام تو را نداشتم چه مبكردم ... دوستت دارم خداي من ... RE: خدایا! - mohammad - 2014-09-28 [bgcolor=#FAEBD7]خدایا[/bgcolor] مرا فرصتی ده تا پاک بودن را تجربه کنم و بتوانم حتی برای یک لحظه آنچه باشم که تو می خواهی RE: خدایا! - sadaf - 2014-09-28 RE: خدایا! - sepahrad - 2014-09-28 خدایا کمکمان کن دوستان خوبمان را بشناسیم .... [align=right]دوستان خوبمان را فدای نوع تفکر دیگران نکنیم ..... [align=right]دیرتر برنجیم و زودتر ببخشیم ..... [align=right]درست قضاوت کنیم و بیشتر فرصت دهیم ... [align=right]در هیچ کاری ظاهر بین نباشیم و عجله نکنیم ...
اول فکر کنیم و بعد تصمیم بگیریم و برخشممون غالب باشیم ..
RE: خدایا! - mohammad - 2014-09-28 خدایا چگونه می توانم روی سوی تو بیاورم و زبان به حمد وثنایت بگشایم در حالی که خود از کرده خویش آگاهم چگونه می توانم دوستار تو باشم در حالی که بر عهد و پیمانی که با تو بسته ام وفادار نبوده ام RE: خدایا! - sepahrad - 2014-09-28 روزی از خدا خواستم که به من "توان و نیرو" بدهد و او "مشکلاتی" را بر سر راهم نهاد تا توان یابم و نیرومند شوم. از خدا خواستم تا به من "خرد و دانایی" عنایت کند و او در روزهای زندگیام "مسائلی" را پیش رویم نهاد تا آنها را حل کنم. از خدا خواستم که به من "ثروت" عطا کند
و او "بینیازی" را به من آموخت تا یک ثروتمند حقیقی شوم.از خدا خواستم تا به من "شهامت و دلیری" دهد و او "خطراتی" را در زندگیم پدید آورد تا بر آنها غلبه کنم.از خدا خواستم تا به من "سلامتی" عنایت کند و او "زشتی، خشم و کینه و حسد" را به من نمایان کرد تا مفهوم راستین سلامتی را بفهمم.از خدا خواستم تا "راه موفقیت" را نشانم دهد و او نگاهم را به طرف "مورچهای" برد که چگونه دانهای را به دندان میکشد که صدها برابر از وزن او سنگینتر است و شکست را نمیپذیرد.از خدا خواستم تا "بهشت" را نشانم دهد و او مرا به "تماشای رخسار پدر و مادر و همسر و فرزندم" برد.از خدا خواستم تا "آیندهام" را نشانم دهد و او مرا به "زمان حال" برد که چگونه سپری میکنم.از خدا خواستم تا "عشق" را نشانم دهد و او "لبخند" را بر لبانم نشاند.... RE: خدایا! - sepahrad - 2014-09-29 خداوند تنها روزنه امیدی است که هیچگاه بسته نمیشود.. [align=right]تنها کسی است که با دهان بسته هم میتوان صدایش کرد... [align=right]با پای شکسته هم می توان سراغش رفت... [align=right]تنها خریداریست که اجناس شکسته را بهتر بر میدارد... [align=right]تنها کسی است که وقتی همه رفتند میماند...
وقتی همه پشت کردند آغوش میگشاید...
این خدا را برایت آرزو دارم. RE: خدایا! - sadaf - 2014-09-29 RE: خدایا! - sadaf - 2014-09-29 RE: خدایا! - MOZHGAN - 2014-10-15 خدایا کمک کن اوضاعمان رو به راه شود ...رو به راه مستقیم ...
|