![]() |
|
اميد داشته باش. - نسخهی قابل چاپ +- انجمن بانیان بهبودی (https://forum.banianbehboodi.ir) +-- انجمن: انجمن معتادان گمنام NA (https://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: پیامهای بهبودی_NA (https://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=89) +--- موضوع: اميد داشته باش. (/showthread.php?tid=6103) |
RE: اميد داشته باش. - Atlas - 2015-06-23 او تـــــابــلـویـــی بـــــر ویـــــرانه هـــــای خـانــه اش آویـــــخــت
کـــــه روی تـابــلـــــو نــوشـــــتــه شـــــده بـــــود : مـــــغــازه ام ســـــوخـــــت ایــــــمانــــم کــه نــسوخــت !!!! فــردا دوبــاره شــروع خــواهــم کــرد RE: اميد داشته باش. - Atlas - 2015-06-23 [bgcolor=#FFF0F5]هر شـب به رختـخواب میرویم[/bgcolor]
[bgcolor=#FFF0F5]ما هیچ اطمینانی نداریم که [/bgcolor][font][bgcolor=#FFF0F5]فردا[/bgcolor][/font][bgcolor=#FFF0F5] صبح زنده برمیـخیزیم[/bgcolor] [bgcolor=#FFF0F5]با این حال ساعت را برای [/bgcolor][font][bgcolor=#FFF0F5]فردا[/bgcolor][/font][bgcolor=#FFF0F5] کـوک میـکنیم[/bgcolor] [bgcolor=#FFF0F5]این یعنی "[/bgcolor][font][bgcolor=#FFF0F5]امید[/bgcolor][/font][bgcolor=#FFF0F5]"[/bgcolor] RE: اميد داشته باش. - Atlas - 2015-06-23 امید را از کرم ابریشم بیاموز که دور خود قفس می بافد ولی باز به فکر پرواز است! RE: اميد داشته باش. - Atlas - 2015-06-23 [bgcolor=#ffffe0]نباید امیدمان را از دست دهیم[/bgcolor]
[bgcolor=#FFFFE0] [/bgcolor] [bgcolor=#FFFFE0]تنها بازمانده یک کشتی شکسته توسط جریان آب به یک جزیره دورافتاده برده شد، با[/bgcolor] [bgcolor=#FFFFE0]بیقراری به درگاه خداوند دعا میکرد تا او را نجات بخشد، ساعتها به اقیانوس چشم[/bgcolor] [bgcolor=#FFFFE0]میدوخت، تا شاید نشانی از کمک بیابد اما هیچ چیز به چشم نمیآمد[/bgcolor][bgcolor=#FFFFE0].[/bgcolor] [bgcolor=#FFFFE0]سرانجام ناامید شد و تصمیم گرفت که کلبه ای کوچک خارج از کلک بسازد تا از خود و[/bgcolor] [bgcolor=#FFFFE0]وسایل اندکش بهتر محافظت نماید[/bgcolor][bgcolor=#FFFFE0].[/bgcolor] [bgcolor=#FFFFE0]روزی پس از آنکه از جستجوی غذا بازگشت، خانه کوچکش را در آتش یافت، دود به[/bgcolor] [bgcolor=#FFFFE0]آسمان رفته بود[/bgcolor][bgcolor=#FFFFE0].[/bgcolor] [bgcolor=#FFFFE0]اندوهگین فریاد زد: "خدایا چگونه توانستی با من چنین کنی؟[/bgcolor][bgcolor=#FFFFE0]"[/bgcolor] [bgcolor=#FFFFE0]صبح روز بعد او با صدای یک کشتی که به جزیره نزدیک میشد از خواب برخاست، آن[/bgcolor] [bgcolor=#FFFFE0]میآمد تا او را نجات دهد[/bgcolor][bgcolor=#FFFFE0].[/bgcolor] [bgcolor=#FFFFE0]مرد از نجات دهندگانش پرسید: "چطور متوجه شدید که من اینجا هستم؟[/bgcolor][bgcolor=#FFFFE0]"[/bgcolor] [bgcolor=#FFFFE0]آنها در جواب گفتند: "ما علامت دودی را که فرستادی، دیدیم[/bgcolor][bgcolor=#FFFFE0]!"[/bgcolor] [bgcolor=#FFFFE0]نتیجه اخلاقی :آسان میتوان دلسرد شد هنگامی که بنظر میرسد کارها وفق مراد ما[/bgcolor][bgcolor=#FFFFE0] پیش نمیروند، اما نباید امیدمان را از دست دهیم زیرا خدا در کار و زندگی ما[/bgcolor] [bgcolor=#FFFFE0]حضور دارد و از تمام اعمال و افکار ما آگاه است، حتی در میان درد و رنج، سختی[/bgcolor][bgcolor=#FFFFE0] ها و ناملایمات روزگار![/bgcolor] RE: اميد داشته باش. - داود - 2015-06-26 جاذبه سیب ، آدم را به زمین زد و جاذبه زمین ، سیب را ! فرقی نمیکند ؛ سقوط سرنوشت دل دادن به هر جاذبه ای غیر از خداست. RE: اميد داشته باش. - sepahrad - 2015-07-27 ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺑﺴﭙﺎﺭ .. " [align=right]ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺑﺪﻭﻥ ﭼﺎﻟﺶ ؛ ﻣﺰﺭﻋﻪ ﺑﺪﻭﻥ ﺣﺎﺻﻞ ﺍﺳﺖ . [align=right]ﺗﻨﻬﺎ ﻣﻮﺟﻮﺩﯼ ﮐﻪ ﺑﺎ ﻧﺸﺴﺘﻦ ﺑﻪ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ ﻣﯽ ﺭﺳﺪ؛ ﻣﺮﻍ ﺍﺳﺖ . [align=right]ﺯﻧﺪﮔﯽ ﻣﺎ ﺑﺎ " ﺗﻮﻟﺪ " ﺷﺮﻭﻉ ﻧﻤﯽ ﺷﻮﺩ؛ [align=right]ﺑﺎ " ﺗﺤﻮﻝ " ﺁﻏﺎﺯ ﻣﯿﺸﻮﺩ
RE: اميد داشته باش. - NASIB - 2015-08-07 به خدا امید دارم به خوبی اش به مهربانی اش اما امید تنها کافی نیست اعتماد به خداوند بایست در من جاری شود RE: اميد داشته باش. - Atlas - 2015-08-12 ![]() |