اخطارهای زیر رخ داد: | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Warning [2] preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead - Line: 1044 - File: inc/plugins/mybbirckeditor.php PHP 7.4.33 (Linux)
|
![]() |
آیا من هم وابسته هستم؟ - نسخهی قابل چاپ +- انجمن بانیان بهبودی (http://forum.banianbehboodi.ir) +-- انجمن: انجمن هم وابستگان گمنام CODA (http://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=5) +--- انجمن: نشریات و مطالب مربوط به وابستگان (http://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=321) +--- موضوع: آیا من هم وابسته هستم؟ (/showthread.php?tid=5320) |
RE: آیا من هم وابسته هستم؟ - ایلین - 2014-06-27 عضو حزب باد نباشد سهل گیرد زندگی با مردمان سهل گیر. من انسانی واکنش گرا هستم. چرا ما همیشه زود واکنش نشان می دهیم؟ ***ما واکنش نشان می دهیم زیرا حوادث گذشته و آینده ما را ننگران و متوحش ساخته. بسیاری از واکنشهای ما به گونه ای است که گویی ذر بحران قرار داریم.ما مدتی طولانی با بحرانهای متعدد زندگی کردهه ایم و واکنش جزو عادت های همیشگی ما شده است. *** ما واکنش نشان می دهیم زیرا احساس خوبی درباره ی خود نداریم. ***ما واکنش نشان می دهیم زیرا احساس خوبی درباره ی خود نداریم. ***ما واکنش ننشان ممی دهیم چون اغلب مردم چنین ممی کنند. *** ما واکنش می دهیم چون چاره ی جز این نداریم. RE: آیا من هم وابسته هستم؟ - ایلین - 2014-06-27 عضو حزب باد نباشد سهل گیرد زندگی با مردمان سهل گیر. من انسانی واکنش گرا هستم. ولی ما اجباری به این کار نداریم. ما نباید آرامش خود را به این دلیل فنا کنیم که نمی توانیم به دیگران کمک کنیم .ما وقتی آرام هستیم ،همان منابع و اطلاعاتی را در اخختیار داریم که وقتی آشفته و ععصبی هستیم .طبعآ افکار و عواطف ما در زمان آرامش بهتر ایفای نقش ممی کند. RE: آیا من هم وابسته هستم؟ - ایلین - 2014-06-27 عضو حزب باد نباشد سهل گیرد زندگی با مردمان سهل گیر. من انسانی واکنش گرا هستم. ما نباید قدرت خود را فدای فکر و یا احساسی در مورد فرد یا چیزی کنیم ،زیرا در هیچ آینی به ما چنین سفارش نشده است.ما نباید هیچ چیز را {از جمله خودمان و رویدادها و مردم را }خیلی جدی تلقی کنیم ،زیرا با این کار ،همه چیز بزرگتر از بعد واقعیش جلوه ممی کند. "تنها هنگامی واقعأ آخر دنیاست که دنیا به آخر رسیده باشد." افکار و احساسات ما مهم هستند ولی پیوسته در حال تغییر و تحولند. RE: آیا من هم وابسته هستم؟ - ایلین - 2014-06-27 عضو حزب باد نباشد سهل گیرد زندگی با مردمان سهل گیر. من انسانی واکنش گرا هستم. ما نباید عدم مقبولیت را نتیجه ارزش خود تلقی کنیم ،زیرا اگر فردی مهم در زندگی تان ،شما یا انتخاب هایتان را نمی پذیرد ،بدانید ک شماا هنوز وجود دارید.افکارتان را به زبان آورید ولی اعتبار خود را فدای تایید گرفتن از فرد دیگر نکنید. RE: آیا من هم وابسته هستم؟ - ایلین - 2014-06-27 عضو حزب باد نباشد سهل گیرد زندگی با مردمان سهل گیر. من انسانی واکنش گرا هستم. ما نباید خود را درگیر همه ی ممسایل کنیم زیرا گاهی مسایلی باعث رنجش ما می شوند که در اصل ارتباطی با ما ندارد. RE: آیا من هم وابسته هستم؟ - ایلین - 2014-06-27 عضو حزب باد نباشد سهل گیرد زندگی با مردمان سهل گیر. من انسانی واکنش گرا هستم. نکته مهم دیگر این است که در مورد مسایل کوپک مته به خشخاش نگذاریم.اگر کسی روذ بدی را گذرانده ،تصور نکنید که عصبانیت وی به ششما ربظی دارد اگر به شاما ربط داشته باشید خواهید فهمید.معمولا وقایع کمتر از انچه ما تصور کنیم به ما مربوط می شوند. RE: آیا من هم وابسته هستم؟ - ایلین - 2014-06-27 عضو حزب باد نباشد سهل گیرد زندگی با مردمان سهل گیر. من انسانی واکنش گرا هستم. اگر دیگران تمایل ندارند در کنار ما بمانند و سالم زندگی کنندونتیجه بی ارزش بودن ما نیست ،بلکه انعکاس شرایط فکری خود آنان است. RE: آیا من هم وابسته هستم؟ - ایلین - 2014-06-27 عضو حزب باد نباشد سهل گیرد زندگی با مردمان سهل گیر. من انسانی واکنش گرا هستم. ما مجبور به واکنش نیستیم زیرا حق انتخاب داریم و دانستن این حقیقت که روند بهبود یافتن قطع وابستگی را با لذت توام می سازد.هر باری که با نحوه ی رفتار و احساس و افکار خود با توجه به حقوق مسلم خویش انتخاب می کنیم به ما احساس قدرت و آرامش دست می دهد. RE: آیا من هم وابسته هستم؟ - ایلین - 2014-06-27 عضو حزب باد نباشد سهل گیرد زندگی با مردمان سهل گیر. من انسانی واکنش گرا هستم. گاهی مردم مما را تحریک می کنند تا واکنشی خاص نشان دهیم .اگر به آنان توجه نکنیم آنان را از این لذت محروم کرده و خود را زیر سلطه ی آنان بیرون آورده و آنان را خلع سلاح کردیم. گاهی نیز ما سبب تحریک دیگران می شویمم و آنان را وادار به واکنشی خاص می کنیم .ما باعث می شویم آنان را در اعمال خویش محقق بدانند. RE: آیا من هم وابسته هستم؟ - ایلین - 2014-06-27 عضو حزب باد نباشد سهل گیرد زندگی با مردمان سهل گیر. من انسانی واکنش گرا هستم. بر واکنش های غغیر ضروری و عبث خط بطلان بکشید 1- دریابید چه مواقعی واکنش نشان ممی دهید. 2- خود را آسوده سازید .وقتی حس می کنید دستخوش واکنش های آشفته قرار /رفته اید تا زای که آرامش لازم را ککسب نکرده اید کمتر حرف بزنید و عمل کنید و انچه شما را سریع تر به آرامش می رساند انجام دهید.ژند نفس عمیق بکشید ،کمی قدم بذنید ،حمام کنید تماس با یک دوست ، ننشریه خوانی 3- وقایعی که رخ داده را بررسی کنید .با تماس با راهنما 4-برای مراقبت از خود روشهای موثر پیدا کنید.تصمیات را مبنی بر واقعیت اتخاذ کنید |