اخطارهای زیر رخ داد: | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Warning [2] preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead - Line: 1044 - File: inc/plugins/mybbirckeditor.php PHP 7.4.33 (Linux)
|
![]() |
آیا من هم وابسته هستم؟ - نسخهی قابل چاپ +- انجمن بانیان بهبودی (http://forum.banianbehboodi.ir) +-- انجمن: انجمن هم وابستگان گمنام CODA (http://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=5) +--- انجمن: نشریات و مطالب مربوط به وابستگان (http://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=321) +--- موضوع: آیا من هم وابسته هستم؟ (/showthread.php?tid=5320) |
RE: آیا من هم وابسته هستم؟ - ایلین - 2014-06-26 حد مرزهای متزلزل 1- می گویند رفتار دیگران را تحمل نمی کنند. 2- عموما آنقدر با موضوع کنار می آیند که عاقبت،همه چیزهایی را که ممنکرش بودند بپذیرند. 3- به دیگران اجازه می دهند آنان را آزار دهند. 4- به دیگران فرصت می دهند به آزار خود ادامه دهند. 5- با شکایت و ملالت کردن و تلاش برای کنترل اوضاع ،همچنان در صحنه باقی می مانند. 6- متعجبند که چرا اینقدر آزار می بییند. 7- بالاخره از کوره در می روند. 8- بکلی ناشکیبا می شوند. RE: آیا من هم وابسته هستم؟ - ایلین - 2014-06-26 ویژگی های وابستگی بی اعتمادی 1- به خودشان اعتماد ندارند. 2- به احساساتشان اعتماد ندارند. 3- به تصمیماتشان اعتماد ندارند. 4- به دیگران اعتماد ندارند. 5- تمایل دارند به افراد غیر اعتماد ،اعتماد کنند. 6- تصور کرده اند که خداوند آنان را فراموش کرده است. 7- اعتقاد و اعتمادشان از خداوند سلب می شود. RE: آیا من هم وابسته هستم؟ - ایلین - 2014-06-26 ویژگی وابستگی خشم 1- به شدت احساس خشم و آزردگی و ترس می کنند. 2- با کسای زندگی می کنند که بسیار ترسو وآزرده و خشمگین هستند. 3- از خشم خود می ترسند. 4- از خشم دیگران وحشت دارند. 5- تصور می کنند اگر بر دیگران خشم بگیرند،آنان را از اطراف خود پراکنده می کنند. 6- تصور می کننند دیگران باعث عصبانیت آنها می شود. 7- می ترسند باعث خشم مردم شوند. 8- احساس می کند زیر سلطه خشم دیگران هستند. 9- احساس خخشم خود را سرکوب می کنند. 10- زیاد می گریند ،افسرده می شوند،پرخوری ،بیممار می شوند به قصد تلافی ،دست به اعمال زشت و وحشیانه ی میزنند .کینه جو می شوند و به شدت طغیان می کنند. 11- دیگران را برای آنکه ایشان را به خشم آورده اند تنبیه می کنند. 12- از احساس خشم خود شرمگین می شوند. 13- شرمندگی و گناه را جایگزین خشمشان می کنند. 14- احساس خشم و رنجش در ایشان رو به فزونی است. 15- با خشم ،بیشتر احساس امنیت می کنند تا با احساس آزردگی. 16- در این فکرند که آیا ممکن است زمانی برسد که دیگر عصبانی نباشند؟ RE: آیا من هم وابسته هستم؟ - ایلین - 2014-06-26 ویژگی های وابستگی مشکلات جنسی 1- در اتاق خواب نقش سرپرست را ایفا می کننند. 2- به روابط زناشویی تن در می دهند در حالی که تمایلی به این کار ندارند. 3- زانی که نیاز به محبت و نوازش دارند به روابط زنناشویی تن در می دهند. 4- وقتی ازرده و اعصبانی هستند تمایل جنسی پیدا می کنند. 5- از روابط جنسی دوری می کنند،زیرا از همسر خود اعصبانی هستند. 6- می ترسند اختیار خود راکف بدهند. 7- برای ابراز خواسته های جنسی شان با مشکل روبرو هستند. 8- از نظر احساسی از همسر خود فاصله می گیرند. 9- به همسر خود احساس تنفر جنسی می کنند. 10- در مورد اینن مساله صحبت نمی کنند. 11- خود را وادار به ارتباط زناشویی می کنند. 12- به بهانه های مختلف میزان روابط را کاهش می دهند. 13- متعجبند چرا از این روابط لذت نمی برند. 14- به روابط زناشویی بی علاقه می شوند. 15- آرزو می کنند همسرشان یا احساس وتمایلات ایشان را درک کند یا برود و بمیرد. 16- روویاهای جنسی قدرتمندی دارند. 17- از این نظر زیاد پایبند به همسر خود نیستند. RE: آیا من هم وابسته هستم؟ - ایلین - 2014-06-26 ویژگی های وابستگی 1- به شدت می خواهند مسول باشند. 2- بابت مسایلی که نیاز به فداکاری ندارد خود را فدا می کنند. 3- به شدت می خواهند مسول گریز باشند. 4- از نزدیک شدن به مردم عاجزند. 5- از لذت بردن و بی خیالی عاجزند. 6- با واکنش مثبت به وابستگی متقابل احساس آزردگی و عجز می کنند. 7- با واکنش مثبت به وابستگی متقابل ،از خود خشم و سلطه طلبی بروز می دهند. 8- واکنش های مثبت و تهاجمی را با هم بروز می دهد. 9- در تصمیم گیری ها و حالات اساسی تردید دارند. 10- وقتی می خواهند بگریند می خندند. 11- از مشکلات فردی و خانوادگی و ارتباط احساس شرمندگی می کنند. 12- در درک مشکل دچار سردرگمی می شوند. 13- از طریق دروغگویی و پنهان کاری ،مشکل خود را مخفی می کنند. 14- به دنبال حل مشکل نمی روند زیرا تصور می کنند مشکل آن قدر ها هم بزرگ و مهم یست. 15- متعجبند چرا مشکل آنان حل نمی شود. RE: آیا من هم وابسته هستم؟ - ایلین - 2014-06-26 ویژگی ههای وابستگی مراحل پیشرفته 1- احساس سستی و رخوت می نند. 2- احساس افسردگی کنند. 3- گوشه گیری و منزوی شوند. 4- به کلی توانایی اداره ی امور و تشکیلات را از دست بدهند. 5- از فرزندان و دیگر مسولیتها خود غافل می شوند و یا از فرزندان بهره کشی می کنند. 6- برای فرار از رابطه ای که احساس می کنند در آن به دام افتاده اند ،نقشه می کشند. 7- احساس ناامیدی می کنند. 8- به خود کشی فکر می کنند. RE: آیا من هم وابسته هستم؟ - ایلین - 2014-06-27 عضو حزب باد نباشد سهل گیرد زندگی با مردمان سهل گیر. من انسانی واکنش گرا هستم. من در برابر افکار و احساسات و مشکلات دیگران واکنش نشان می دهم .در برابر اینکه آنان ممکن است چه فکر و احساسی یا رفتاری بروز دهند واکنش نشان می دادم.در برابر احساسات و افکار و مشکلات خود نیز چنین می کردم. ادامه دارد.... RE: آیا من هم وابسته هستم؟ - ایلین - 2014-06-27 عضو حزب باد نباشد سهل گیرد زندگی با مردمان سهل گیر. من انسانی واکنش گرا هستم. بیشتر هموابستگان واکنش گرا هستند.واکنش ما همرا با خشم ،گناه ،شرم ، تنفر از خود،نگرانی ،آزردگی ،کنترل وقایع،روحیه سرپرستی ،افسردگی و درماندگی و انتقام جویی است.واکنش ما همراه با ترس و هیجان هم هست. RE: آیا من هم وابسته هستم؟ - ایلین - 2014-06-27 عضو حزب باد نباشد سهل گیرد زندگی با مردمان سهل گیر. من انسانی واکنش گرا هستم. ما اولین احساسی را که به سویمان می آید می پذیریم و در آن غوطه ور می شویم. ما اغلب از اولین فکری که به ذهنمان خطور می کند استقبال می کنیم و به آن شاخ برگ می دهیم .اولین کلامی که به ذهنمان می رسد به زبان می اوریم و گاه از ادای آن پشیمان می شویم .و به اولین چیزی که به ذهنمان می رسد عمل می کننیم ،بدون آنکه درباره ی اان بیشتر تعمق کنیم واینجاست که مشکل ،رخ می نماید. RE: آیا من هم وابسته هستم؟ - ایلین - 2014-06-27 عضو حزب باد نباشد سهل گیرد زندگی با مردمان سهل گیر. من انسانی واکنش گرا هستم. واکنش معمولا کارایی ندارد.ما بسرعت واکننش نشان میدهیم و بدیهی است که در این شرایط ذهنی قادر به اخذ تصمیم درست و عاقلانه نیستیم. |