![]() |
|
دعا کن خدا همیشه با تو در تماس باشد - نسخهی قابل چاپ +- انجمن بانیان بهبودی (https://forum.banianbehboodi.ir) +-- انجمن: انجمن معتادان گمنام NA (https://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: دعا و نیایش_NA (https://forum.banianbehboodi.ir/forumdisplay.php?fid=8) +--- موضوع: دعا کن خدا همیشه با تو در تماس باشد (/showthread.php?tid=1666) صفحهها:
1
2
|
RE: دعا کن خدا همیشه با تو در تماس باشد - sadaf - 2014-06-03 به خدا گفتم اگر سرنوشت مرا تو نوشتی پس چرا دعا کنم؟ خدا گفت: شایدنوشته باشم هر چه دعا کند RE: دعا کن خدا همیشه با تو در تماس باشد - mohsen..yazd - 2014-11-30
RE: دعا کن خدا همیشه با تو در تماس باشد - Atlas - 2014-12-01 خدايا!
مرا چون سبزه ها فروتن ساز ؛ چون گلها ساده ؛ بادا همانند پروانه ای که در شعله فرو می شود در شعله عشق تو معبودم فرو شوم . خدایا تو را شکر می کنم که بی نهایت را خلق کردی و ما را از محدوده زمان و مکان آزاد نمودی و به بی نهایت اتصال دادی . خدایا بگذار که نمونه خوبی باشم . بگذار که سمبل عشق و محبت باشم . بگذار که مظهر ایثار و فداکاری باشم . بگذار معیار خدایی باشم که جز خواسته تو عمل نکنم . خدایا بگذار دریا باشم ؛ ساکن و ساکت که طوفان های سخت هم مرا به هیجان نیاورد . آمین باشد که خرد و عشق ، پذیرش و امید بهبودی را با خود ببریم. RE: دعا کن خدا همیشه با تو در تماس باشد - sepahrad - 2015-01-25 امروز ، خرد الهی آگاه و قادر مطلق است و ایمان دارم هرآنچه را به دستان توانای او می سپارم ، با بهترین شکل انجام می پذیرد . خداوندا سپاسگزارم . این مراقبه را 15 مرتبه با صدای بلند برای خود تکرار نمایید .
RE: دعا کن خدا همیشه با تو در تماس باشد - sadaf - 2015-01-25 جستجوي خدا [bgcolor=#ffffff]كوله پشتیاش را برداشت و راه افتاد.[/bgcolor] [bgcolor=#ffffff]رفت كه دنبال خدا بگردد و گفت: تا كولهام از خدا پر نشود برنخواهم گشت.[/bgcolor] [bgcolor=#ffffff]نهالی رنجور و كوچك كنار راهایستاده بود، مسافر با خندهای رو به درخت[/bgcolor] [bgcolor=#ffffff]گفت: چه تلخ است كنار جادهبودن و نرفتن؛[/bgcolor] [bgcolor=#ffffff] [/bgcolor] [bgcolor=#ffffff]درخت زیرلب گفت: ولی تلخ تر آن است كه بروی وبیرهاورد برگردی. كاش[/bgcolor] [bgcolor=#ffffff]میدانستی آنچه در جستوجوی آنی، همینجاست...[/bgcolor] [bgcolor=#ffffff]مسافر رفت و گفت: یك درخت از راه چه میداند، پاهایش در گِل است، او[/bgcolor] [bgcolor=#ffffff]هیچگاه لذت جستوجو را نخواهد یافت.[/bgcolor] [bgcolor=#ffffff]و نشنید كه درخت گفت: اما من جستوجو را از خود آغاز كردهام و سفرم را[/bgcolor] [bgcolor=#ffffff]كسی نخواهددید؛ جز آن كه باید.[/bgcolor] [bgcolor=#ffffff]مسافر رفت و كولهاش سنگین بود. هزار سال گذشت، هزار سالِ پر خم و[/bgcolor] [bgcolor=#ffffff]پیچ، هزار سالِ بالا و پست. مسافر بازگشت رنجور و ناامید. خدا را نیافته[/bgcolor] [bgcolor=#ffffff]بود، اما غرورش را گم كرده بود...[/bgcolor] [bgcolor=#ffffff]به ابتدای جاده رسید. جادهای كه روزی از آن آغاز كرده بود. درختی هزار[/bgcolor] [bgcolor=#ffffff]ساله، بالا بلند و سبز كنار جاده بود.[/bgcolor] [bgcolor=#ffffff]زیر سایهاش نشست تا لختی بیاساید.[/bgcolor] [bgcolor=#ffffff]مسافر درخت را به یاد نیاورد. اما درخت او را میشناخت.[/bgcolor] [bgcolor=#ffffff]درخت گفت: سلام مسافر، در كولهات چه داری، مرا هم میهمان كن.[/bgcolor] [bgcolor=#ffffff]مسافر گفت: بالا بلند تنومندم، شرمندهام، كولهام خالی است و هیچ چیز ندارم.[/bgcolor] [bgcolor=#ffffff]درخت گفت: چه خوب، وقتی هیچ چیز نداری، همه چیز داری.اما آن روز كه[/bgcolor] [bgcolor=#ffffff]میرفتی، در كولهات همه چیز داشتی، غرور كمترینش بود، جاده آن را از تو[/bgcolor] [bgcolor=#ffffff]گرفت.[/bgcolor] [bgcolor=#ffffff]حالا در كولهات جا برای خدا هست و قدری از حقیقت را در كوله مسافر[/bgcolor] [bgcolor=#ffffff]ریخت...[/bgcolor] [bgcolor=#ffffff]دستهای مسافر از اشراق پر شد و چشمهایش از حیرت درخشید و[/bgcolor] [bgcolor=#ffffff]گفت: هزار سال رفتم وپیدا نكردم و تو نرفتهای، این همه یافتی![/bgcolor] [bgcolor=#ffffff]درخت گفت: زیرا تو در جاده رفتی و من در خودم ، و پیمودن خود،[/bgcolor] [bgcolor=#ffffff]دشوارتر از پیمودن جادههاست ...[/bgcolor] RE: دعا کن خدا همیشه با تو در تماس باشد - Atlas - 2015-01-25 معبودم
متبرکم گردان به نامت متبلورم گردان به عبادتت متذکرم گردان به ذکرت مرحمتم گردان به رحمتت RE: دعا کن خدا همیشه با تو در تماس باشد - Arghavan - 2015-01-26 خدايا [img]images/smilies/heart.gif[/img] دنياي آشفته درونم و نگراني هايم كه تنها از نگاه تو پيداست را به تو مي سپارم .... با نور مهربانت بر من بتاب و آرامم كن .... تا حضورت ، داشتن و بودنت را احساس كنم ..... امين ... RE: دعا کن خدا همیشه با تو در تماس باشد - داود - 2015-06-12 خداوندا آنی و کمتر از آنی مرا به خود وا مگذار... [img]images/smilies/heart.gif[/img][img]images/smilies/heart.gif[/img][img]images/smilies/heart.gif[/img][img]images/smilies/heart.gif[/img][img]images/smilies/heart.gif[/img][img]images/smilies/heart.gif[/img][img]images/smilies/heart.gif[/img][img]images/smilies/heart.gif[/img][img]images/smilies/heart.gif[/img][img]images/smilies/heart.gif[/img] RE: دعا کن خدا همیشه با تو در تماس باشد - a.valijam@gmail.com - 2018-07-30 شکرت خدا علی رضا معتاد 6 ماه و 24 روز خدایا شکرت بابت پاکیم ای خدای مهربان تو میدانی من پراز نواقص و عیبم و تو چقدر بزرگی که همه نواقص مرا میپوشانی خدایا کمکم کن در بهبودیم و بتونم اراده و زندگیم رو به تو بسپارم ای خدای مهربان کمکم کن از تو فقط خیر میرسد تو خیلی بزرگی خدایا مرا کمک کن که دست از گناهان خود بردارم و از دست گناهان خود به تو پناه میبرم |